ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Uitmuntent - De financiele plus
Welkom bij Uitmuntent

De financiële plus

Sinds 2009 is Uitmuntent het juiste adres in Geldermalsen en omgeving voor deskundig, onafhankelijk advies en bemiddeling in hypothekenverzekeringenkredieten en sparen. Eigenaar Sander Vaal kent de regio Geldermalsen uitstekend en onderscheidt zich met de eigen visie van Uitmuntent op een zeer positieve wijze als financieel dienstverlener.

De adviseurs van Uitmuntent geven u begrijpelijk en onderbouwd financieel advies, waarbij het doel altijd is dat u een verantwoorde en juiste keuze kan maken. Dan heeft u een goede nachtrust zonder zorgen over uw financiële zaken. De werkwijze van Uitmuntent is transparant en kent daarom geen geheimen. Wij geven u onafhankelijk financieel advies wat betekent dat Uitmuntent samenwerkt met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeraars in Nederland. Het maakt voor ons geen verschil bij welke partij u een product afsluit. Wij behartigen altijd uw belang.

Ook garanderen wij u de integriteit en de deskundigheid van onze medewerkers. De adviseurs beschikken over de benodigde Wft-diploma’s, volgen permanente educatie, vakliteratuur en veranderingen in wet- en regelgeving om u financieel advies te mogen geven en het kennisniveau te waarborgen. Daarnaast volgen zij ook product trainingen van banken en verzekeraars om zo op de hoogte te blijven van het continue veranderende, brede productaanbod.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Het team

Maak kennis met ons team van specialisten. Zij helpen u graag bij al uw vragen.

Medewerker Sander Vaal

Sander Vaal

Financieel adviseur

Het is voor financieel adviseur Sander vanzelfsprekend om net even iets meer dan gebruikelijk te doen.

Medewerker Wendy Huigen

Wendy Huigen

Expert verzekeringen

“Ik neem graag de tijd voor de klant en vind het belangrijk dat ik daarmee net dat beetje extra kan geven.

Medewerker Bianca Lindgreen

Bianca Lindgreen

Aanspreekpunt

Als een echte spin-in-het-web zorgt Bianca ervoor dat het op kantoor vlekkeloos reilt en zeilt.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media