ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Medewerker Sander Vaal

Sander Vaal

Sander Vaal is Erkend Financieel adviseur en een echte vakliefhebber. Al sinds 1998 is hij werkzaam als financieel dienstverlener. Sander volgt nauwlettend wat er in de markt en wet- en regelgeving gebeurt om met u als klant mee te kunnen blijven denken in (nieuwe) mogelijkheden. Voldoening uit zijn werk haalt hij uit het bieden van hulp om complexe materie inzichtelijk te maken en zo u als klant te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Het is voor Sander vanzelfsprekend om net even iets meer dan gebruikelijk te doen. Met goed advies en juiste begeleiding draagt Sander bij aan de verwezenlijking van uw droom, zoals de aankoop van een nieuwe woning. Sander: “Goede vakkennis is van essentieel belang om u als particulier of (kleine) zelfstandige een juist en compleet financieel advies te kunnen geven. Ik spreek u graag persoonlijk en hou van rechtstreekse, korte communicatielijnen. En dat alles voor een eerlijke en betaalbare prijs."

"Regelmatig peilen we of onze dienstverlening nog voldoende passend is. Daarbij gebruikt Sander een goede nachtrust als uitgangspunt. “Want wie ’s nachts wakker ligt en zich zorgen maakt of de zaakjes wel goedgeregeld zijn, is toe aan Uitmuntent financieel advies", aldus Sander Vaal.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media