ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Duurzaamheid

Voor handvatten rondom het verduurzamen van uw woning bent u bij Uitmuntent aan het juiste adres. Duurzaamheid heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in onze denk- en werkwijze. Dit zal de komende jaren alleen maar meer worden.

Klimaatveranderingen en het maken van groene keuzes worden alleen maar belangrijker, voor u, voor ons en ook vanuit de overheid wordt hier om gevraagd.

Verduurzamen
We adviseren u bij het maken van keuzes die u helpen bij het verduurzamen van uw woning en adviseren u bij subsidiemogelijkheden. We maken bespreekbaar wat u zelf kunt doen, we beginnen klein en denken groot. Door in uw nieuwe woning het glas te vervangen, kunt u wellicht al grote sprongen maken. Vraagt u zich af of zonnepanelen een slimme keuze zijn of dat er andere mogelijkheden zijn? We adviseren u hierin graag. Voor een huis met een hoog energielabel, kunt u de verbouwing meefinancieren en zo direct uw huis verduurzamen, om te kunnen besparen.

Meer weten over duurzaamheid? 

We hebben een goede relatie met De Knop in Geldermalsen dat gespecialiseerd is in duurzaam wonen en leven. 

Wilt u meer weten over verduurzamen, subsidiemogelijkheden of een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media