ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Medewerker Wendy Huigen

Wendy Huigen

Door goed te luisteren naar de klant en op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in de branche is Wendy de expert op het gebied van schadeverzekeringen. Dankzij haar jarenlange ervaring bij het intermediaire kantoor heeft zij uitgebreide kennis opgedaan in het vakgebied.

Bij het adviseren van een verzekering inventariseert Wendy eerst de persoonlijke situatie van de klant door de juiste vragen te stellen. In haar advies staat het klantbelang in een hoog vaandel. Zij verwerkt de aanvraag en houdt nauwlettend in de gaten of alles correct en volgens het juiste tijdsbestek verloopt. Ook de schademeldingen behandelt zij compleet en punctueel. Haar uitgangspunt is altijd een tevreden klant.

“Ik neem graag de tijd voor de klant en vind het belangrijk dat ik daarmee net dat beetje extra kan geven. Het afstemmen van het juiste verzekeringspakket bij de klant, dat doe ik met plezier. Ook houd ik graag nauwkeurig in de gaten of de aanvraag en afwikkeling vlekkeloos verloopt.” Haar energie haalt Wendy uit het helpen van mensen en het dagelijks contact met haar klanten.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media