ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Diensten ondernemer prive uitmuntent

Ondernemer in privé

Om als ondernemer in privé een financiering rond te krijgen, voor bijvoorbeeld de aankoop van een woning of een verbouwing, volstaat het niet om een salarisstrook met jaarcijfers en belastingaangiftes te overleggen. Vaak is het een stuk lastiger voor een ondernemer om geld te kunnen lenen, daar een geldverstrekker een ondernemer als risicovoller ziet.

Uitmuntent adviseert en faciliteert ondernemers met het verkrijgen van een financiering, ook bijvoorbeeld als er nog niet over 3 volledige jaarrapporten beschikt kan worden. Of het nu gaat om een eigen woning of een beleggingspand in box3.

Als ervaringsdeskundige, weet Uitmuntent als geen ander hoe het is om als ondernemer te leven en te werken; “Hoe zorg ik ervoor dat ik zowel privé als zakelijk gezond wordt of blijf? Welke verzekeringen passen het beste bij mij als ondernemer? Hoe bouw ik het beste pensioen op?” Zomaar wat vragen die je als ondernemer bezig kunnen houden. Maak eens vrijblijvend een afspraak met Uitmuntent en maak kennis met een unieke, op maat gemaakte aanpak.

Ervaar de financiële plus van Uitmuntent.

U bent van harte welkom.

Zorg voor grip op uw financiën.

Een persoonlijk financieel plan geeft rust, brengt duidelijkheid en zorgt voor grip op uw financiën. Wilt u meer weten over de voordelen van een financiële planning? Neem dan contact met ons op.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media