ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Kredieten

Meer financiële ruimte is soms wenselijk. U kunt te maken krijgen met onvoorziene uitgaven of een grote aankoop. Misschien wilt u een droom verwezenlijken, maar hebt u hier de financiële middelen nog niet voor. Een krediet of een lening kan dan de (tijdelijke) oplossing zijn.

Met uw wensenpakket als vertrekpunt bekijken we samen de mogelijkheden in de markt. We brengen het brede aanbod aan producten overzichtelijk in kaart, selecteren de relevante informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. We adviseren het product dat het beste bij uw persoonlijke situatie past en selecteren de partij die u qua kosten, voorwaarden en service het beste aanbod doet. Uitmuntent behartigd daarin altijd uw belangen. Onze werkwijze is transparant en kent daarom geen geheimen.

Als Erkend Financieel Adviseur geven wij u een compleet financieel advies van hoge kwaliteit. Hierbij is het doel altijd dat u een verantwoorde en juiste keuze kan maken. Dan heeft u een goede nachtrust zonder zorgen over uw financiële zaken. Dat is prettig voor u en het is duidelijk welke financiële rechten en plichten u aangaat.

Maak een afspraak

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media