ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Hypotheken

Of u nu voor het eerst een hypotheek wilt afsluiten of uw bestaande hypotheek wilt oversluiten: bij Uitmuntent bent u aan het juiste adres. Kennen we u nog niet, dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. We nemen graag de tijd u goed te leren kennen.

Met uw wensen als uitgangspunt kijken we samen naar de mogelijkheden in de markt. Dit betreft maatwerk, iedere situatie is uniek. We selecteren de relevante informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes daarin waarin altijd uw belang voorop staat.

Bereken uw maximale hypotheek

Weten welk bedrag u maximaal kunt lenen en welke maandlasten u dan heeft?

Het actuele hypotheekrente overzicht

Bekijk wat de hypotheekrente op dit moment doet in onze handige overzichtstool.

Top 5 hypotheekrente aanbieders

Een actueel overzicht van de 5 beste hypotheekrente aanbieders.

Wij bemiddelen bij de aanvraag van de door u gekozen hypotheek en houden de regie gedurende het gehele traject. Wij onderhouden het contact met de diverse partijen en zien toe op een correcte en voorspoedige afwikkeling. Daarbij wordt u door ons goed geïnformeerd over de voortgang.

Ook na het afsluiten van de hypotheek houden we vinger aan de pols, een goed financieel advies stopt immers niet na de handtekening.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media