ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Sparen

De opbouw van vermogen is een verstandige keuze, voor nu en in de toekomst. U kunt spaargeld reserveren voor onvoorziene uitgaven of beleggen om een toekomstige droom te verwezenlijken. Misschien wilt u eerder stoppen met werken en past een verzekering het beste bij u. Een vermogensadvies betreft maatwerk omdat iedere situatie uniek is.

Het beste product kenmerkt zich niet alleen door het hoogste rendement, maar ook door de juiste voorwaarden. Wilt u voor een korte of langere termijn vermogen reserveren? Wilt u een gegarandeerd resultaat of kiest u overwogen voor een product met meer risico? Op deze en al uw andere vragen geven de adviseurs van Uitmuntent helder antwoord.

Met uw wensenpakket als vertrekpunt bekijken we samen de mogelijkheden in de markt. We brengen het brede aanbod aan producten overzichtelijk in kaart, selecteren de relevante informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. We adviseren het product dat het beste bij uw persoonlijke situatie past en selecteren de partij die u qua kosten, voorwaarden en service het beste aanbod doet. Uitmuntent behartigd daarin altijd uw belangen.

Maak een afspraak

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media