ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Onafhankelijk financieel advies in uw belang

De adviseurs van Uitmuntent geven u onafhankelijk advies. Dit betekent dat wij samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeraars in Nederland. Uitmuntent biedt geen eigen (huismerk) producten aan en heeft geen belang bij of in een bank of verzekeraar, of vice versa. Voor ons maakt het geen verschil bij welke partij u een product afsluit.

Ook hebben wij geen persoonlijk belang bij de verkoop of aankoop van uw woning. Uw privacy is bij ons gewaarborgd en wij behartigen uitsluitend uw belangen. Dat maakt ons oprecht onafhankelijk.

Met uw wensen als uitgangspunt bekijken we samen de mogelijkheden in de markt. Onze adviseurs brengen voor u het brede aanbod aan financiële producten van gerenommeerde banken en verzekeraars overzichtelijk in kaart en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

We adviseren het product dat het beste bij uw persoonlijke situatie past en selecteren de partij die u qua kosten, voorwaarden en service het beste aanbod doet. Gaat het om meerdere financiële producten? Dan bekijken onze adviseurs uw situatie en het aanbod uiteraard per financieel product. Een combinatie van producten bij verschillende banken en verzekeraars is hierbij namelijk zeer gebruikelijk.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media