ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur

Medewerker Bianca Lindgreen

Bianca Lindgreen

Bianca is voor u het eerste aanspreekpunt op ons kantoor. Als een echte spin-in-het-web zorgt zij ervoor dat het op kantoor vlekkeloos reilt en zeilt. Haar werkzaamheden kennen daardoor ook een grote diversiteit. Zo ontvangt Bianca de gasten, verzorgt zij de vastlegging van documenten en voert andere ondersteunende werkzaamheden uit. Als ze een mogelijkheid ziet, dan springt ze bij.

Met haar geordende werkwijze heeft Bianca een scherp oog voor detail. Klantvriendelijkheid en service zijn voor haar niet alleen een must, maar ook vanzelfsprekend: “De extra service die wij u bij Uitmuntent kunnen bieden is met recht de financiële plus. Wanneer een klant tevreden is en alles naar wens is verlopen zoals de klant dit voor ogen had, zorgt dat bij mij voor een geslaagde dag.”

Na een uitstapje buiten de financiële branche, is Bianca blij om weer op haar vertrouwde plek te zijn. “Mijn werkzaamheden zijn breed, er is veel kennis omhanden en dat maakt alles heel uitdagend en leuk.”

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.

Contactgegevens

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Overige

AFM vergunning 12040843
KiFid 300.01.4992
Kvk 55183697

Volg ons op Social Media