Uitmuntent - Financieel advies

Of u nu voor het eerst een hypotheek wilt afsluiten of uw bestaande hypotheek wilt oversluiten: bij Uitmuntent bent u aan het juiste adres.

Kennen we u nog niet, dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. We nemen graag de tijd u goed te leren kennen en te vertellen wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Vervolgens stellen we vast wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt.

Met uw wensen als uitgangspunt kijken we samen naar de mogelijkheden in de markt. Dit betreft maatwerk, iedere situatie is uniek. We selecteren de relevante informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes daarin waarin altijd uw belang voorop staat.

Wij bemiddelen bij de aanvraag van de door u gekozen hypotheek en houden de regie gedurende het gehele traject. Wij onderhouden het contact met de diverse partijen en zien toe op een correcte en voorspoedige afwikkeling. Daarbij wordt u door ons goed geïnformeerd over de voortgang.

Ook na het afsluiten van de hypotheek houden we vinger aan de pols, een goed financieel advies stopt immers niet na de handtekening.

Wilt u graag kennismaken met onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op.