Uitmuntent - Financieel advies

Uitmuntent zoekt een verzekeringsadviseur die ons team met professionals komt versterken. Is voor jou een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service net zo vanzelfsprekend als voor ons? Dan ben jij misschien wel de verzekeringsadviseur die wij zoeken! Lees verder voor deze functie van verzekeringsadviseur bij Uitmuntent.
Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Wat ga je doen?
Als verzekeringsadviseur ben jij de deskundige op het gebied van particuliere verzekeringen. Jij regelt de verzekeringen voor de klant van A t/m Z. Het gaat hierbij zowel om schadeverzekeringen als risico- en vermogensverzekeringen. Je bent klantvriendelijk en hebt een servicegerichte houding. Je bent het eerste aanspreekpunt en beantwoordt alle vragen. Ook een vraagstuk of offerte bespreek je met de klant in een persoonlijk gesprek. Je bereid een afspraak voor en verzorgt de bemiddeling en administratieve afwikkeling ten aanzien van de aanvraag. Je behandelt een schademelding adequaat en correct en zorgt voor een tevreden klant. Ook de prolongeren behoort tot je werkzaamheden.

Vakinhoudelijk ben je volledig op de hoogte van alle belangrijke facetten. Je kunt goed luisteren, signaleert kansen en stelt de juiste vragen hetgeen je in staat stelt de complexe materie begrijpelijk te vertalen aan de klant. Je houdt overzicht op het traject en bouwt een goede klantrelatie op. Je breidt de bestaande schadeportefeuille uit om zo een totaalrelatie te creëren.

Daarnaast ondersteun je de financieel adviseurs bij de bemiddeling in hypotheken en andere financiële producten. Het zwaartepunt van je werkzaamheden ligt wel bij assurantiën, naar verwachting zal dit ca. 70% van je werkzaamheden zijn.

Met een enthousiast team van 5 medewerkers sta je klaar voor onze klanten in de regio van Geldermalsen. 

Wat vragen wij?
-Klantbelang gericht
-WFT Basis
-WFT Schadeverzekeringen particulier (of zakelijk)
-WFT Vermogen (of bereid deze op korte termijn te behalen)
-Overige WFT-diploma's zijn een pré
-HBO werk- en denkniveau
-2-3 jaar recente en relevante werkervaring
-Affiniteit met hypotheken en andere financiële producten
-Proactieve werkhouding en oplossingsgericht
-Enthousiasme
-Woonachtig in de regio

Wat bieden wij?
-Fascinerend werk in een professionele werkomgeving
-Samenwerken in een leuk team van 5 medewerkers
-Opleiding en coaching
-Goed salaris dat we afstemmen op je kennis en ervaring
-8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 u p/w)

Wie zijn wij?
Werken bij Uitmuntent betekent dat je werkt bij een professionele en gerenommeerde intermediair. Wij staan voor onafhankelijke financieel advies waarbij een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service vanzelfsprekend zijn.

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen, kredieten en spaarproducten. Voor alle financiële vraagstukken mag een klant ons benaderen. Uitmuntent gaat graag een prettige en langdurige relatie aan met zowel klanten als medewerkers. Klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid hebben wij daarom hoog in het vaandel staan.

Met een enthousiast team van 5 medewerkers staan wij klaar voor onze klanten in de regio van Geldermalsen.

Contact met Uitmuntent?
Enthousiast geworden over deze vacature van verzekeringsadviseur bij Uitmuntent in Geldermalsen? Reageer dan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Martine Vaal- de Zeeuw op telefoonnummer 0345 - 570 599.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.