Uitmuntent - Financieel advies

Uitmuntent zoekt een financieel adviseur die ons team met professionals komt versterken. Is voor jou een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service net zo vanzelfsprekend als voor ons? Dan ben jij misschien wel de financieel adviseur die wij zoeken! Lees verder voor deze functie van financieel adviseur bij Uitmuntent.

Wat ga je doen?
Als financieel adviseur geef je klantgericht en onafhankelijk hypotheekadvies aan particulieren. Ook op het gebied van verzekeringen ben jij de deskundige. Met een servicegerichte houding werf je nieuwe klanten en inventariseert de wensen en behoeften van de klant. Je geeft inzicht in het totale financiële plaatje en adviseert onderbouwd bij de keuze voor een product en maatschappij. Het opmaken van de adviesrapportage, de bemiddeling en administratieve afwikkeling ten aanzien van je aanvraag behoren eveneens tot je werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt voor alle financiële vraagstukken.

Vakinhoudelijk ben je volledig op de hoogte van alle belangrijke facetten. Je kunt goed luisteren, signaleert kansen en stelt de juiste vragen hetgeen je in staat stelt de complexe materie begrijpelijk te vertalen aan de klant.

Je houdt overzicht op het traject en bouwt een goede klantrelatie op. Je vindt het leuk om maatwerk te leveren en zoekt naar een oplossing omdat je beseft dat geen enkele situatie hetzelfde is.

Met een enthousiast team van 6 medewerkers sta je klaar voor onze klanten in de regio van Geldermalsen. 

Wat vragen wij?
-Klantgericht en gunfactor
-WFT Basis, WFT Vermogen en WFT Hypothecair krediet
-PE Plus (bezig met of geslaagd voor)
-2-5 jaar recente en relevante werkervaring
-Proactieve werkhouding en oplossingsgericht
-Enthousiasme
-Woonachtig in de regio

Wat bieden wij?
-Fascinerend werk in een professionele werkomgeving
-Samenwerken in een leuk team van 6 medewerkers
-Opleiding en coaching
-Goed salaris dat we afstemmen op je kennis en ervaring
-8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 u p/w)
-Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?
Werken bij Uitmuntent betekent dat je werkt bij een professionele en gerenommeerde intermediair. Wij staan voor onafhankelijke financieel advies waarbij een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service vanzelfsprekend zijn.

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen, kredieten en spaarproducten. Voor alle financiële vraagstukken mag een klant ons benaderen. Uitmuntent gaat graag een prettige en langdurige relatie aan met zowel klanten als medewerkers. Klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid hebben wij daarom hoog in het vaandel staan.

Met een enthousiast team van 6 medewerkers staan wij klaar voor onze klanten in de regio van Geldermalsen.

Contact met Uitmuntent?
Enthousiast geworden over deze vacature van financieel adviseur bij Uitmuntent in Geldermalsen? Reageer dan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.