Uitmuntent - Financieel advies

Actueel

Bekijk hier onze video-kerstgroet.

Dé ideale gelegenheid om uw huizenjacht te combineren met een bezoek aan ons kantoor. Wij zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur en u kunt dan zonder afspraak bij ons binnenlopen. De adviseurs van Uitmuntent staan voor u klaar en beantwoorden uw vragen graag.

De maximale hypotheek op basis van de woningwaarde daalt in 2018 van 101% naar 100%. Dit betekent dat u vanaf 1 januari maximaal 100% van de woningwaarde kunt lenen. De bijkomende kosten voor de aankoop van de woning (kosten koper) moet u dan volledig uit eigen middelen betalen.

Het kabinet gaat uit van een koopkrachtstijging van 0,6% volgend jaar. Dit is geen forse stijging, maar het positieve er aan is dat het wel een stijging is. Alleenstaanden met een hoog inkomen en alleenstaande ouders met het minimumloon komen zelfs boven de 0,6% uit. Wat mag ú volgend jaar verwachten?

Uitmuntent zoekt een verzekeringsadviseur die ons team met professionals komt versterken. Is voor jou een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service net zo vanzelfsprekend als voor ons? Dan ben jij misschien wel de verzekeringsadviseur die wij zoeken! Lees verder voor deze functie van verzekeringsadviseur bij Uitmuntent.
Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Wist u dat een hogere hypotheek mogelijk is als energiebesparende maatregelen meegefinancierd worden? Denk aan dakisolatie, energiezuinige kozijnen en deuren of zonneboilers. In 2017 is het hypotheekbedrag dat huiseigenaren van een 'Nul-op-de-meter'-woning extra kunnen lenen € 25.000,-. Nul-op-de-meter betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Er wordt dus niet meer energie verbruikt dan opgewekt. 

Het programma Woontips van RTL4 belicht de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Informatie over het belang van goed financieel advies hoort daar zeker bij. Bekijk hier de video van Uitmuntent in RTL4 Woontips met financieel adviseur Sander Vaal en presentatrice Nathalie den Dekker.

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in uw leven. Er komt ook nogal wat bij kijken. In deze nieuwsbrief geven wij u in 10 stappen inzicht in wat u allemaal kunt verwachten bij het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek.

Een nieuwe hypotheek of het oversluiten van een (dure) bestaande hypotheek is nog voor veel mensen een obstakel. Veel hypotheekverstrekkers houden vast aan te strenge normen waardoor woonlasten vaak onnodig hoog blijven. De politiek neemt nu maatregelen om de hypotheekregels te verruimen.

De lage rentestand is gunstig voor iedereen met een hypotheek. Toch gelooft ongeveer 60% van de Nederlanders niet dat oversluiten van de hypotheek voordelig kan zijn. En dat terwijl er met het oversluiten van de hypotheek vaak veel meer voordeel is te behalen dan met het overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Natuurlijk loopt u liever even bij ons binnen als het u uitkomt. En dat kan, want onze adviseurs staan altijd voor u klaar, ook zonder afspraak. Zo blijft u baas over uw eigen agenda.

 Lees verder

Met een (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen onvoorziene kosten. Heeft u nog geen reisverzekering? Ga onbezorgd op reis en sluit deze nu nog af voor uw komende vakantie. Vraag bij Uitmuntent vrijblijvend een offerte aan.

 Lees verder

Uitmuntent zoekt een financieel adviseur die ons team met professionals komt versterken. Is voor jou een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service net zo vanzelfsprekend als voor ons? Dan ben jij misschien wel de financieel adviseur die wij zoeken!
Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Als Erkend Financieel adviseur geven wij u een compleet financieel advies van hoge kwaliteit. Heeft u vragen of toekomstige wensen? Verandert uw persoonlijke situatie? Dan vernemen wij dat graag van u. Zo houden we samen doorlopend grip op uw financiën en bekijken de mogelijkheden om uw wensen te verwezenlijken.

 Lees verder