Uitmuntent - Financieel advies

De adviseurs van Uitmuntent geven u onafhankelijk advies. Dit betekent dat wij samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeraars in Nederland. Uitmuntent biedt geen eigen (huismerk) producten aan en heeft geen belang bij een bank of een verzekeraar. Voor ons maakt het geen verschil bij welke partij u een product afsluit, dat maakt ons oprecht onafhankelijk.

Met uw wensen als uitgangspunt bekijken we samen de mogelijkheden in de markt. Onze adviseurs brengen voor u het brede aanbod aan financiële producten van gerenommeerde banken en verzekeraars overzichtelijk in kaart en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

Wij behartigen daarin altijd uw belangen. We adviseren het product dat het beste bij uw persoonlijke situatie past en selecteren de partij die u qua kosten, voorwaarden en service het beste aanbod doet. Gaat het om meerdere financiële producten? Dan bekijken onze adviseurs uw situatie en het aanbod uiteraard per financieel product. Een combinatie van producten bij verschillende banken en verzekeraars is hierbij namelijk zeer gebruikelijk.

Wilt u graag kennismaken met onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op.